BELANGRIJK: ONZE ZORG M.B.T. CORONA VIRUS

De Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) adviseert podotherapeuten om tot 6 april 2020 in elk geval noodzakelijke (spoed)zorg te leveren bij niet-coronapatiënten. Podotherapeutische zorg is onder andere noodzakelijk voor: de instrumentele behandeling bij Sims 3 patiënten, in het geval van pre-ulcera, ulcera en bij ingegroeide teennagels. Als we deze zorg blijven leveren dan kunnen we complicaties bij deze patiënten voorkomen, zodat de reeds overbelaste ziekenhuizen en huisartsen niet extra worden belast met deze complicaties. De reguliere zorg tot 6 april niet geleverd kan worden zoals u dat van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Heeft u een afspraak staan en valt u niet onder de noodzakelijke (spoed)zorg? Dan zullen wij u vandaag of morgen bellen en deze afspraak verzetten naar een datum na 6 april 2020.

Aanvullende opmerkingen:

  • We gaan de zorg centreren, dat betekent dat we de komende drie weken alleen werkzaam zullen zijn op locatie Heeswijk. We zullen ervoor zorgen dat er geen patiënten tegelijkertijd in de wachtkamer zijn.
  • Er zullen geen huisbezoeken worden afgelegd, omdat de richtlijnen rondom Infectie en Hygienepreventie niet optimaal opgevolgd kunnen worden.
  • Indien u verschijnselen heeft die mogelijk kunnen wijzen op het Corona-virus, dan verzoeken wij u de afspraak af te zeggen en te verplaatsen naar een later moment.

✔ Kwaliteitsregister Paramedici ✔ Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten