Maatregelen i.v.m. het Corona-virus

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Corona virus blijft de praktijk t/m 28 april gesloten voor reguliere zorg.

Op 15 maart 2020 hebben onze ministers besloten om contacten tot een minimum te brengen, deze maatregelen zijn in de loop van de afgelopen weken verscherpt en dat betekent dat wij, als podotherapeuten, alleen nog maar mogen behandelen in geval van spoed, zoals bij bepaalde ‘pedicure-behandelingen’, wonden en ingegroeide nagels.

Wij hebben een aantal maatregelen genomen om u toch van dienst te kunnen zijn:

  • In geval van noodzakelijke zorg kunnen wij u behandelen op vrijdag in Heeswijk. Wij zullen zorg dragen voor voldoende beschermende maatregelen.
  • In geval van een controle na zes weken, een jaarlijkse controle met klachten of een diabetische screening kunnen we -indien gewenst- gebruik maken van beeldbellen via Clickdoc.
  • Neem bij ernstige klachten altijd contact met ons op. We doen dan ons uiterste best om u op afstand te ondersteunen.
  • Zijn uw zolen echt aan vervanging toe en heeft u geen klachten waar we nog naar moeten kijken? We kunnen een extra paar voor u bestellen en voor zover het gaat worden deze zolen bij u thuis geleverd of opgestuurd. Mocht u toch behoefte hebben aan een consult wanneer alle maatregelen rondom het Corona-virus zijn ingetrokken dan bent u als vanzelfsprekend welkom om een afspraak te maken.

Heeft u de komende weken een afspraak staan? Wij zullen u benaderen, telefonisch, via Whatsapp of via mail om te bespreken welke optie voor u het beste is.  Voor vragen en advies over klachten of medisch noodzakelijke zorg zijn wij per e-mail bereikbaar op: info@podotherapieschuts.nl of via telefoon op 0413-310237.

Wij hopen -net als u- dat deze vreemde situatie waar wij nu in leven, snel voorbij zal zijn. Wanneer de richtlijnen vanuit het RIVM wijzigen, zullen wij hierop ons beleid aanpassen.

Hartelijk dank voor uw begrip, zorg goed voor uzelf en uw naasten!

Met vriendelijke groet,

Lieke Schuts

✔ Kwaliteitsregister Paramedici ✔ Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten