Podotherapie Den Bosch

De podotherapie locatie in regio Den Bosch, locatie Rosmalen bevindt zich op de Groote wielen en ligt nabij Den Bosch. Rosmalen behoort dan ook tot de gemeente Den Bosch. Onze praktijk bevind zich in de huisartsenpraktijk.

Huisartsen Ingeborg Zandijk en Konstans Blummel zochten rond 2008 een podotherapeut om hun gezondheidscentum in de Groote Wielen in Rosmalen vorm te geven.

We kunnen anno 2021 diverse specialisaties aanbieden door een vijftal podotherapeuten met ieder hun eigen aandachts- en interesse gebied. Naast locatie Heeswijk-Dinther houden we spreekuur in Gezondheidscentrum Berlicum, Huisartspraktijk Vinkel en Gezondheidscentrum De Groote Wielen. Vanaf medio 2022 zal de praktijk verhuizen naar Gezondheidscentrum Heilaren waar we nog korte lijnen tussen de diverse disciplines kunnen bewerkstelligen. In dit gezondheidscentrum zullen onder andere fysiotherapeuten, een oefentherapeut en huisartsen aanwezig zijn, waardoor de korte lijnen en overlegmomenten nog makkelijker zullen worden.In een noodlocatie aan het Laaghemaal is Lieke Schuts daar begonnen met spreekuur draaien in een ruimte van de fysiotherapeuten. Na een aantal jaar was Gezondheidscentum De Groote Wielen aan de Groote Wielenlaan klaar en konden we verhuizen naar een mooi en nieuw gezondheidscentrum waar ook onder andere fysiotherapie, logopedie, (kinder)psychologie, GGD, maatschappelijk werk hun intrede deden.

Korte lijnen, regelmatige overlegmomenten en gezamenlijke koffiepauzes zorgen voor een mooie samenwerking tussen de diverse disciplines. Naast locatie Rosmalen/ Groote Wielen houden we spreekuur in Heeswijk-Dinther, Gezondheidscentrum Berlicum, Huisartspraktijk Vinkel. 

podotherapie rosmalen

Diensten Podotherapie regio Den Bosch

Op locatie Rosmalen, waar podotherapeuten Thomas en Laura spreekuur houden, bieden we naast all-round podotherapie ook de specialisaties sport en diabetes aan. Hiervoor hebben onze podotherapeuten een aanvullende opleiding binnen de podotherapie gevolgd. Naast het normale onderzoek, kunnen we ook sinds een aantal jaar ook gebruik maken van een drukmeetplatform om uw gangpatroon nog beter te analyseren. Dit is zeker niet altijd noodzakelijk, vaak is klinisch onderzoek al voldoende, maar het is fijn om de mogelijkheid tot aanvullend onderzoek in huis te hebben. Met een drukmeetplatform kunnen we onder andere het looppatroon, de statische belasting en piekdrukken goed in beeld brengen.

Bereikbaarheid

De locatie is makkelijk en snel bereikbaar vanuit bereikbaar vanuit Den Bosch. Locatie Rosmalen is gelegen aan de Groote Wielenlaan in Rosmalen en bevindt zich op de eerste etage. U dient de lift of trap te nemen naar de eerste etage, waarna u plaats kunt nemen achter de muur aan de rechterkant (kant waar ook de huisartsen gevestigd zijn). De praktijk ligt op enige afstand van een busstation en heeft een eigen parkeerplaats. Als hier geen plaats in kunt u links van het gebouw parkeren op het parkeerterrein nabij het water. De praktijk is goed toegankelijk voor invaliden. 

Groote Wielenlaan 85

5247JA Rosmalen

Andere locaties