Podotherapie Heeswijk-Dinther

Podotherapie Heeswijk-Dinther is de eerste locatie waar Podotherapie Schuts spreekuur is gaan houden. Lieke Schuts in 2004 begonnen aan de Abdijstraat als all-round podotherapeut en in de loop der jaren is de praktijk uitgegroeid tot een modern uitgeruste praktijk. 

We kunnen anno 2022 diverse specialisaties aanbieden door een vijftal podotherapeuten met ieder hun eigen aandachts- en interesse gebied. Naast locatie Heeswijk-Dinther houden we spreekuur in Gezondheidscentrum Berlicum, Huisartspraktijk Vinkel en Gezondheidscentrum De Groote Wielen. Vanaf medio 2022 is de praktijk verhuids naar Gezondheidscentrum Heilaren waar we nog korte lijnen tussen de diverse disciplines kunnen bewerkstelligen. In dit gezondheidscentrum zijn onder andere fysiotherapeuten, een oefentherapeut en huisartsen aanwezig, waardoor de korte lijnen en overlegmomenten nog makkelijker zullen worden.

Podotherapie Heeswijk-Dinther

Diensten Podotherapie Heeswijk-Dinther

Op locatie Heeswijk-Dinther bieden we naast all-round podotherapie ook de specialisaties sport en diabetes aan, waarvoor onze podotherapeuten een aanvullende opleiding binnen de podotherapie hebben gevolgd. Naast het normale onderzoek, kunnen we ook sinds een aantal jaar ook gebruik maken van een drukmeetplatform en videoanalyse om uw lopen nog beter te analyseren. Dit is niet in alle gevallen noodzakelijk, vaak is klinisch onderzoek al voldoende, maar het is prettig om de mogelijkheid tot aanvullend onderzoek in huis te hebben. Met een drukmeetplatform kunnen we onder andere het looppatroon, de statische belasting en piekdrukken goed in beeld brengen. Om het lopen beter te kunnen analyseren hebben we op locatie Heeswijk-Dinther een tablet tot onze beschikking waarop de benodigde software is geïnstalleerd om ons te kunnen ondersteunen in het onderzoek.

Bereikbaarheid

Locatie Heeswijk-Dinther is gelegen aan de Heilarensestraat in Heeswijk-Dinther en bevindt zich op de begane grond. De praktijk ligt op circa een kilometer van een busstation aan de Hoofdstraat en heeft een eigen parkeerplaats waar altijd voldoende ruimte is om uw auto kwijt te kunnen. De praktijk is goed toegankelijk voor invaliden.

Heilarensestraat 64

5473RB Heeswijk-Dinther

Andere locaties