Podotherapie Oss

De podotherapie locatie in regio Oss,  locatie Vinkel ligt nabij Oss en is gelegen in dorpspraktijk Vinkel. Toen huisartsenpaar Jos v.d. Sande en Janneke Bressers in 2016 de praktijk van Dr. van Heyningen overnamen in Vinkel waren zij al snel op zoek naar zorgpartners. Al snel kwamen ze uit bij Podotherapie Schuts. Begonnen aan de Weerscheut, met de verhuizing van de huisartspraktijk naar de Brugstraat ook meegegaan om uiteindelijk ons spreekuur te gaan houden in Dorpspraktijk Vinkel aan de Lindenlaan.

In deze dorpspraktijk werken verschillende disciplines onder een dak samen om de beste zorg te verlenen. De lijnen zijn kort waardoor we snel kunnen schakelen om het beste behandelplan voor u in te zetten. (Diabetes)podotherapeut Laura Wesseling is de behandeld podotherapeut in Vinkel en zij is ondertussen een bekend gezicht binnen Vinkel.

Naast locatie Vinkel houden we spreekuur in Heeswijk-Dinther, Gezondheidscentrum Berlicum en Gezondheidscentrum De Groote Wielen. 

podotherapie vinkel

Diensten Podotherapie Oss

Op locatie Vinkel bieden we naast all-round podotherapie ook de specialisatie diabetes aan, waarvoor onze podotherapeut een aanvullende opleiding binnen de podotherapie hebben gevolgd. Laura is erg bekwaam in het klinische onderzoek, waarbij ze zal kijken naar de stand en functie van de voeten en de rest van het bewegingsapparaat. 

Maar ook het beoordelen van het lopen middels een loopanalyse, de pijnlijke plaats middels inspectie en palpatie en een inspectie van de voeten zal niet ontbreken. Samen met u zal de bevindingen en conclusie worden besproken. Naar aanleiding van de bevindingen zal er een behandelplan op maat opgesteld worden met u. Indien nodig zullen andere disciplines geconsulteerd of gevraagd worden om mee te kijken. 

Bereikbaarheid

De locatie Vinkel ligt nabij Oss en is vanuit Oss goed en makkelijk bereikbaar binnen een kleine 15 minuten. Locatie Vinkel is gelegen aan de Lindenlaan in Vinkel, tegenover het Pastoor Vogelsplein. De behandelkamer bevindt zich op de begane grond. De praktijk heeft een eigen parkeerplaats, mocht er niet voldoende ruimte zijn om te parkeren kunt u altijd uw auto op het parkeerterrein van Pastoor Vogelsplein kwijt. De praktijk is goed toegankelijk voor invaliden, maar rijdt u een scootmobiel dan wel het verzoek om deze buiten te laten staan.

Lindenlaan 28

5382JA Vinkel

Andere locaties