Podotherapie Rosmalen

Huisartsen Ingeborg Zandijk en Konstans Blummel zochten rond 2008 een podotherapeut om hun gezondheidscentum in de Groote Wielen in Rosmalen vorm te geven.

In een noodlocatie aan het Laaghemaal is Lieke Schuts daar begonnen met spreekuur draaien in een ruimte van de fysiotherapeuten. Na een aantal jaar was Gezondheidscentum De Groote Wielen aan de Groote Wielenlaan klaar en konden we verhuizen naar een mooi en nieuw gezondheidscentrum waar ook onder andere fysiotherapie, logopedie, (kinder)psychologie, GGD, maatschappelijk werk hun intrede deden.

Korte lijnen, regelmatige overlegmomenten en gezamenlijke koffiepauzes zorgen voor een mooie samenwerking tussen de diverse disciplines. Naast locatie Rosmalen/ Groote Wielen houden we spreekuur in Heeswijk-Dinther, Gezondheidscentrum Berlicum, Huisartspraktijk Vinkel. 

podotherapie rosmalen

Diensten Podotherapie Rosmalen

Op locatie Rosmalen, waar podotherapeuten Thomas en Laura spreekuur houden, bieden we naast all-round podotherapie ook de specialisaties sport en diabetes aan.

Hiervoor hebben onze podotherapeuten een aanvullende opleiding binnen de podotherapie gevolgd. Naast het normale onderzoek, kunnen we ook sinds een aantal jaar ook gebruik maken van een drukmeetplatform om uw gangpatroon nog beter te analyseren.

Dit is zeker niet altijd noodzakelijk, vaak is klinisch onderzoek al voldoende, maar het is fijn om de mogelijkheid tot aanvullend onderzoek in huis te hebben. Met een drukmeetplatform kunnen we onder andere het looppatroon, de statische belasting en piekdrukken goed in beeld brengen. 

Bereikbaarheid

Locatie Rosmalen is gelegen aan de Groote Wielenlaan in Rosmalen en bevindt zich op de eerste etage. U dient de lift of trap te nemen naar de eerste etage, waarna u plaats kunt nemen achter de muur aan de linkerkant (kant waar ook de huisartsen gevestigd zijn). De praktijk ligt op enige afstand van een busstation en heeft een eigen parkeerplaats. Als hier geen plaats in kunt u links van het gebouw parkeren. De praktijk is goed toegankelijk voor invaliden. 

Groote Wielenlaan 85

5247JA Rosmalen