Podotherapie Uden

De podotherapie locatie in regio Uden, Heeswijk-Dinther is de eerste locatie waar Podotherapie Schuts spreekuur is gaan houden. Deze locatie ligt nabij Uden en is vanuit Uden goed bereikbaar. Lieke Schuts is hier in 2004 begonnen als all-round podotherapeut en in de loop der jaren is de praktijk uitgegroeid tot een modern uitgeruste praktijk. 

We kunnen anno 2021 diverse specialisaties aanbieden door een vijftal podotherapeuten met ieder hun eigen aandachts- en interesse gebied. Naast locatie Heeswijk-Dinther houden we spreekuur in Gezondheidscentrum Berlicum, Huisartspraktijk Vinkel en Gezondheidscentrum De Groote Wielen. Vanaf medio 2022 zal de praktijk verhuizen naar Gezondheidscentrum Heilaren waar we nog korte lijnen tussen de diverse disciplines kunnen bewerkstelligen. In dit gezondheidscentrum zullen onder andere fysiotherapeuten, een oefentherapeut en huisartsen aanwezig zijn, waardoor de korte lijnen en overlegmomenten nog makkelijker zullen worden.
Podotherapie Heeswijk-Dinther

Diensten Podotherapie regio Uden

Op locatie Heeswijk-Dinther in regio Uden, bieden we naast all-round podotherapie ook de specialisaties sport en diabetes aan, waarvoor onze podotherapeuten een aanvullende opleiding binnen de podotherapie hebben gevolgd. Naast het normale onderzoek, kunnen we ook sinds een aantal jaar ook gebruik maken van een drukmeetplatform en videoanalyse om uw lopen nog beter te analyseren. Dit is niet in alle gevallen noodzakelijk, vaak is klinisch onderzoek al voldoende, maar het is prettig om de mogelijkheid tot aanvullend onderzoek in huis te hebben. Met een drukmeetplatform kunnen we onder andere het looppatroon, de statische belasting en piekdrukken goed in beeld brengen. Om het lopen beter te kunnen analyseren hebben we op locatie Heeswijk-Dinther een tablet tot onze beschikking waarop de benodigde software is geinstalleerd om ons te kunnen ondersteunen in het onderzoek.

Bereikbaarheid

Heeswijk- Dinther is vanuit Uden bereikbaar via de A50 en N279. Locatie Heeswijk-Dinther is gelegen aan de Abdijstraat in Heeswijk-Dinther en bevindt zich op de begane grond. De praktijk ligt op circa 100 meter van een busstation aan de Hoofdstraat en heeft een eigen parkeerplaats waar altijd voldoende ruimte is om uw auto kwijt te kunnen. De praktijk is goed toegankelijk voor invaliden, maar rijdt u een scootmobiel dan wel het verzoek om deze buiten te laten staan.

Abdijstraat 13a

5473AB Heeswijk-Dinther

Andere locaties