Team

Lieke Schuts
Lieke is in 2003 afgestudeerd als all-round podotherapeut en heeft in 2014 de opleiding sportpodotherapie afgerond. Ze is eigenaresse van de praktijk en is geruime tijd actief geweest voor de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten als bestuurslid en visiteur. Op dit moment is Lieke nog actief in diverse regionale overlegstructuren en werkgroepen.

Lieke is voornamelijk werkzaam op de locaties Heeswijk-Dinther en Berlicum.

Charlotte de Greef
Charlotte is al ruim 25 jaar bezig met podotherapie. Met haar 15 jaar ervaring als leerkracht aan de Fontys en haar 10 jaar ervaring op de wondenpoli in het ziekenhuis in Amersfoort bent u bij haar in de juiste handen. Verder heeft ze nog haar eigen praktijk gehad en is ze gespecialiseerd in nagelchirurgie, wat ze de laatste 10 jaar in de praktijk heeft geïntegreerd.

Charlotte is werkzaam op de locatie Berlicum.

Laura Wesseling
Laura werkt vanaf 2015 als podotherapeut en is vanaf februari 2020 gediplomeerd diabetespodotherapeut.

Laura is werkzaam op alle locaties.

Thomas Smits
Thomas is in 2019 afgestuurd als podotherapeut en inzetbaar als all-round podotherapeut.

Thomas is werkzaam op de locaties Rosmalen en Heeswijk-Dinther.

Carlyn van de Paal
Carlyn is in 2021 afgestudeerd als podotherapeut en heeft binnen de praktijk haar afstudeerstage volbracht. Na voltooiing van de opleiding podotherapie is Carlyn direct begonnen in de praktijk. Een groot interesse gebied van Carlyn is de kindervoet en hoopt in de toekomst de specialisatie kinderpodotherapie te doen.

Carlyn is voornamelijk werkzaam op de locatie Heeswijk-Dinther.

✔ Kwaliteitsregister Paramedici ✔ Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten