Veranderingen per 1 april 2023

VERANDERINGEN PER 1 APRIL A.S.
Bijna 19 jaar geleden ben ik -als net afgestudeerd ‘broekie’- begonnen met mijn eigen podotherapie-praktijk. Heb hele mooie jaren gehad: veel geleerd, een grote hoeveelheid mensen kunnen helpen met iets beter lopen, een fijn netwerk opgebouwd en een onderneming neergezet waar ik trots op ben.
Echter, een aantal jaar geleden ben ik een tijdje uitgevallen en daardoor kan en kon zelf niet meer goed behandelen en merk dat ik het gevoel met het podotherapie-werkveld aan het verliezen ben. Dit, in combinatie met de eerstelijnszorg die in een rap tempo is veranderd en waar ik -als klein bedrijf- niet meer in meekan heeft me doen besluiten om ‘Podotherapie Schuts’ te verkopen per 1 april a.s. Ik heb een nieuwe uitdaging gevonden binnen de huisartsenzorg en het is tijd om te veranderen.
Hoe nu verder? Ik wil en kan ‘mijn’ team en patiënten niet zonder goede overname laten gaan. Ik heb Hallux Podotherapie (www.hallux.nl) bereid gevonden om alles over te nemen. Hallux Podotherapie is een wat grotere speler in de markt, die erg bezig zijn met innovaties, verbetering van zorg en het optimaal zien en benutten van kansen. Ik denk echt dat Hallux Podotherapie zorgt dat de zorg die ik zoveel jaren heb ingezet alleen maar verbeterd en toekomstbestendig kan worden gemaakt.
De komende weken krijgen alle bij ons ingeschreven patiënten en pedicures een brief of mailing van Hallux Podotherapie met verdere informatie. Maar de zorg wordt doorgezet. Tot die tijd kan er bij ons een afspraak gemaakt worden om de overgang zo soepel mogelijk te maken.
Voor nu rest me niks anders dan iedereen te bedanken voor de laatste jaren: de lol, de fijne werkomgeving en het vertrouwen.
Groeten,
Lieke

✔ Kwaliteitsregister Paramedici ✔ Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten